maanantai 26. kesäkuuta 2017

LA, NH ja NY

Route 66:n ajamisemme päättymisen jälkeen toivuimme rasituksista Los Angelesin Santa Monicasssa. Olimme löytäneet pienen ja edullisen motellin vain korttelin päässä rannasta. Vaatimaton mutta siisti asumus ja hintataso vain murto-osa alueen muista hotelleista. Samaan motelliin olivat valinneet myös muutama muukin suomalainen, törmäsin heihin aamulla respatoimiston edessä ja toivotin heidän yllätyksekseen heille huomenta suomenkielellä...

Santa Monicasta teimme edellisenä päivänä päättyneen 5000 kilometrin ajourakan jälkeen...joo, arvaatte varmaan: yhden päivän ajoretken avo-autolla Santa Barbaraan.

Kolme päivää Los Angelesissa poltettuamme itseämme auringossa lähdimme yökoneella kohti Itä-rannikon Bostonia ja sieltä kolmen tunnin bussimatkan päässä asuvaa äitiäni. Vietimme heidän luomaan muutaman päivän ja matkasimme vielä kerran USAn mantereella maata pitkin 6 tunnin bussimatkan verran New Yorkiin.

New York on hieno tapa päättää tämä matka, katsellessa osaa Times Squarella pyöriviä hahmoja alkaa tuntea itsensä melkein normaaliksi, vaikka on juuri päättänyt 18 osavaltiota käsittäneen turneen pitkin poikin Amerikan etu- ja takapihoja.

Motellin sisäänkäynti Santa Monican Ocean Avenuen varressa.

Näkymä motellin kulmalta alas Santa Monican rantaan.

Santa Barbaran rantabulevardia.
Pacific Coast Highway eli tuttavallisemmin PCH.
Paras automme tällä matkalla, mutta kannattaa varoa polttamasta itseään! Yhden päivän vuokralla Sixtista. 
Downtown LA: Disney Concert Hall.
Santa Monica beach ja pier.
Downtown LA.
Kuuden tunnin (!) bussimatkan jälkeen New Hampshiresta NY näkyvissä!
Metropolitan Opera / Lincoln Center.
Nähtävyys se on nykyään tämäkin...
Fifth Avenue: kirkko ja lasinen pilvenpiirtäjä vierekkäin.
Times Square: 24/7 hullunmylly.
Grand Central station.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti