maanantai 26. kesäkuuta 2017

And that's all he wrote

Tässä vaiheessa on enää jäljellä kiitokset.

Kiitokset kaikille blogiamme lukeneille; tätä kirjoittaessa eri lukukertoja on kertynyt 1794 kpl.
Ilman teitä lukijoita ei olisi tätä blogiakaan.

Henkilökohtaisesti haluan kiittää edellistä työnantajaani, jonka huomaavainen ja kekseliäs 50-vuotislahja oli käytössäni joka päivä koko matkan ajan ja tuotti iloa myös ympärilleni tässä tippaamisen luvatussa maassa.

Kiitokset myös nykyiselle työnantajalleni ja esimiehilleni, jotka suhtautuivat joustavasti tämän pitkään suunnitellun matkan toteuttamiseen, vaikka tähän mennessä ansaitsemani lomapäiväni eivät aivan riittäneetkään.

Kiitos perheelleni, joka paitsi ymmärtää miesten (poikien) haaveita, pitää huolta poissaollessani toisistaan ja koiristamme. Ilman tätä huolenpoistoa tämä kaikki ei olisi ollut mahdollista.

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä kiitos arvon herra matkatoverilleni, joka ajoi siis korostan AJOI käytännössä koko matkan Chicagosta Los Angelesiin! (no joo, ajoin minäkin Flagstaffista Grand Canyonille ja sieltä Kingmaniin 252 mailia...)

Tämä oli yhteinen unelmamme ja me teimme sen yhdessä eikä näitä muistoja ja kokemuksia voi kukaan meiltä koskaan pois ottaa.
Kiitos Jarkko.



1 kommentti:

  1. Kiitos! On ollut todella ilo seurata matkaanne, kuten jo aikaisemminkin kommentoin. Jätäthän blogin näkyviin vielä reissun jälkeenkin? Täältä kun löytyy erinomaisia vinkkejä tulevaisuutta varten!

    VastaaPoista